ANKARA / YENİMAHALLE - Batıkent Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

ECOLUTION E-twinning Projesi

Proje Ortağı ülkeler: Türkiye, K. Makedonya, Romanya, İspanya, Polonya, Gürcistan

Proje konumuz: Projemiz kurumlarımızın ve öğrencilerimizin çevre, iklim değişikliği, su kirliliği, kuraklık, küresel ısınma gibi günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara ekolojik çözümler üretmelerini sağlamak, proje tabanlı öğrenme ve problem çözme becerilerini geliştirmek amacıyla oluşturulmuştur. . Projemiz öğrencilerin refah becerilerinin geliştirilmesini sağlayacaktır. Projemizin öğrenci merkezli olması bilişsel, zihinsel ve sosyal refah becerilerini geliştirecektir. Öğrenciler kendilerini güvende, değerli ve saygın hissederler Akademik ve sosyal faaliyetlere aktif ve anlamlı katılırlar Olumlu özsaygı, öz yeterlilik ve özerklik duygusuna sahip olurlar Öğretmenler ve akranlarıyla olumlu ve destekleyici ilişkiler kurarlar Sınıflarına ve okullarına ait olma duygusu hissederler Okuldaki yaşamlarından mutlu ve memnun olan öğrenciler, öğrencilerimizde görmeyi beklediğimiz refah becerileridir.

21-01-202421-01-2024

Yayın: 21.01.2024 - Güncelleme: 21.01.2024 14:15 - Görüntülenme: 85