ANKARA / YENİMAHALLE - Batıkent Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

"Coğrafi Bölgelerin Müzikli Haritası" İsimli TÜBİTAK 2204-B Projemiz Bölge Birincisi Oldu

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Sergisi Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde ve Ödül töreni Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Yenimahalle Batıkent Şehit Demet Sezen İmam Hatip Ortaokulumuzun hazırlamış olduğu   “Coğrafi Bölgelerin Müzikli Haritası” adlı proje, coğrafya alanında birinciliğe layık görüldü. Projeyi hazırlayan Danışman Öğretmen Döndü Kübra Çaldır ile öğrencilerimiz Ceyla Selen Al ve Elif Berra Yılmaz’a ödülleri, Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İŞLEYEN ve Daire Başkanı Uğur Tecer tarafından verildi. Ödül törenine Millî Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin’in eşi Sn. Ayşe TEKİN Hanımefendi de eşlik etti. Dereceye giren öğrencilerimizi ve onların hazırlanmasında emeği geçen tüm danışman öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi tebrik ederiz.

26-04-202426-04-202426-04-202426-04-2024

Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 14:24 - Görüntülenme: 59